Referenties 

Na een uitvoerige voorbereiding en testfase wordt er sinds begin 2015 gewerkt met de MiniContainment methode.

Ook al zijn we zelf overtuigd van het werken met een MiniContainment, toch heb je het vertrouwen van bijvoorbeeld opdrachtgevers of samenwerkingspartners nodig. Hieronder een aantal actuele referenties.

“Ik hoef geen volgelaatmasker meer op. Mijn visueel zicht is veel beter. Ik kan met het blote oog alles gewoon goed zien. Het is een perfecte techniek. Er is geen kans op blootstelling."

Gregory Dasburg, inspecteur

www.fibrecount.nl

"Arbotechnisch veel voordelen voor de saneerders zelf.

Veel minder overlast voor de mensen die er wonen. Vriendelijkere uitstraling, geen containments en linten."

“ Het grote voordeel is het werken zonder masker. Er zijn geen procedures voor het decontamineren. Ik hoef mezelf ook niet meer om te kleden en te douchen. Het werkt veel gemakkelijker en prettiger.”

Guus Briels, Asbestsaneerder

Asbestsaneringhetzuiden.nl

“We werken in de asbestbranche altijd volgens de best bestaande techniek. Voor het verwerken van asbesthoudende vensterbanken ken ik geen betere techniek"

“Voorheen werden er foliewanden geplaatst, tenten gebouwd, onderdrukmachines neergezet, veel geluid, mannen in witte pakken. Dat soort dingen heb je nu allemaal niet, waardoor er nauwelijks paniek ontstaat bij de asbestsanering.”

Cock van Santen, Asbestexpert van Santen Advies

“De bewoners kunnen gewoon in de ruimte blijven waar de sanering plaatsvindt. Als toezichthouder kunnen we gemakkelijk het werk controleren in de woning. Dat kon vroeger niet.”

“In het kader van de arbeid hygiënische strategie is dit voor werknemers een aanzienlijke verbetering van de arbeidsomstandigheden."

"Ik heb een werk begeleid waar ruim 300 vensterbanken zijn gesaneerd in een kantoorgebouw dat in gebruik was. Bij de ruim 100 vrijgaven was geen enkele afkeur. De overlast was minimaal. Vanwege de korte doorlooptijd was het werk goed planbaar. Dit is een echte innovatie! "

Jan Barsch, falanxadvies.nl

"Deze techniek is bovenal veilig en daarnaast snel, stil en onopvallend. Deze efficiënte eigenschappen beperken kostbare schadeclaims. Het scheelt ook reputatieschade, onrust in de straat en aandacht van de media."

mr.dr. Yvonne Waterman, specialist asbestaansprakelijkheidsrecht

www.watermanlegal.nl